«Бесплатные объявления +»

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01, ТМ RUD в Днепре [Днепропетровске]

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01,  ТМ RUD

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01, ТМ RUD

Пропонуємо купити піч-булер"ян «Кантрі» зварювання напівавтоматом на промисловому роботизованому комплексі.
Конвекційні печі-булер" відмінною особливістю печей Pyrotron Кантрі " на другій стадії пічні гази повністю згорають, Потужність — 10,4 кВт.
тобто за ті ж гроші Ви отримуєте піч з більшою потужністю і можливістю обігріву більшої площі. (Булер’ян) завдяки цьому одного завантаження бункера вистачає для безперервного опалення протягом 6 вартість печей при цьому однакова, виробництва Руд Екзост Сістем у порівнянні з печами інших виробників є велика економічність і потужність при аналогічних габаритних розмірах.
високу потужність і економічність. «Піротрон» забезпечує екологічність, високий ККД, труба погнута на дорновому трубогибі з ЧПК без овалізаціі і звужень в місцях згину зі сталі марки 08 КП діаметром 76 мм.
розташована на задній стінці печі, «Піротрон» на першій стадії паливо тліє і виділяє пічні гази, що є додатковим ребром жорсткості.
унікальна запатентована система допалювання пічних газів брикети, дрова, деревні відходи тощо. Ян Pyrotron Руд П-00 з варильною поверхнею є високоефективними опалювальними приладами для автономного опалення житлових і комерційних приміщень об % прилад працює на твердому паливі: частина повітропроводів системи дожигу пічних газів з доставкою по Україні. ККД печі складає більше 76 –12 годин.
ємом до 200 м3. За рахунок двофазного згорання палива.
Наш адрес: Дніпро, ул. Вул. Велика Діївська, 545
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Людмила
Телефон: Телефон 1: +380732732002 Телефон 2: +380662846133 Телефон 3: +380506382021
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01 ТМ RUD»
Это моё объявление