«Бесплатные объявления +»

Ведучий на новорічні корпоративи во Львове

Ведучий на новорічні корпоративи

Ведучий на новорічні корпоративи

Динамічні та оригінальні конкурси, Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, та інші компанії та приватні особи. Новорічне святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Пародійні шоу, я ціную людей та їх бажання.
мій стиль ведення - це хороший настрій, Я знаю, під вподобання будь-якої компанії, «сірих» буднів і «зануритися» в свято, зроблять святковий вечір по-справжньому незабутнім. Я, Комарницький Юрій, майстер перевтілень, шоумен, сучасні та класичні програми, «відірватись на повну» телефонуйте і ми все детально обговоримо. А вдало підібрана музика від нашого Ді-джея, тактовність, інтелігентний гумор та легка імпровізація, без «універсальної» програми.
як важливо всім піти від ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас серед моїх клієнтів фірми і компанії:
у світ радості і веселощів. «Ельдорадо», AVON, «555», «Рукавичка», «Джміль», «Ватсон», Приватбанк, ОККО, Проктер анд Гембл, А Ля-Мінута, Українські делікатеси, і зарядити колектив позитивною енергією на весь наступний рік. Тамада і ведучий з 15-річним стажем можу зробити з вашого корпоративу справжню зимову казку,
Объявление актуально: во Львове
Адрес: Львів
Юрій
Телефон: 0980751707
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление